93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Gairebé una setantena d’usuaris de Creu Roja Sabadell reben ulleres gratuïtes gràcies a la campanya “Mirada solidaria”

Creu Roja Sabadell s’ha convertit aquest dijous 26 de setembre en una òptica per un dia. Tot plegat, gràcies a la campanya “Mirada Solidaria”, impulsada per la Fundación Multiópticas en col·laboració amb Creu Roja. La iniciativa arribava a Sabadell després de visitar diferents punts de la geografia espanyola.

Persones de totes les edats han estat els beneficiaris de la iniciativa. Es tracta d’usuaris dels diferents projectes que desenvolupa Creu Roja. Fins a una setantena de persones s’han pogut revisar la vista i han rebut unes ulleres gratuïtes. D’aquestes, aproximadament una quinzena eren infants.Tot plegat, gràcies a la feina del voluntariat de Fundación Multiópticas, en coordinació amb l’equip de professionals i el voluntariat de Creu Roja. «Aquestes persones seleccionades venen a fer la graduació i en un període de dues o tres setmanes arriben ja muntades, totalment noves», ha explicat el responsable de campanyes de Creu Roja, Fernando Cuevas. Per la seva part, Josep Maria Porta, soci de Multiòptiques i un dels principals impulsors de la campanya, ha destacat la importància de la iniciativa en els infants: «La falta d’ulleres pot derivar en fracàs escolar i això a la llarga, dificulta la seva inserció social». Aquesta és la segona vegada que es porta a terme la campanya a Catalunya, després que el 2011 es fes una prova pilot a Barcelona.

La iniciativa mirada solidària se suma a la col·laboració habitual amb el Col·legi Oficial d’Òptics i Optometristes de Catalunya (COOOC).

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies