93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell porta un curs més als centres educatius tallers de primers auxilis i sensibilització

Creu Roja Sabadell participa un any més al Ciutat i Escola de l’Ajuntament de Sabadell. Es tracta d’un programa que proposa diferents activitats per acompanyar els centres educatius i els infants en l’aproximació a la realitat i el coneixement de la ciutat de Sabadell. En el curs 2019-2020, Creu Roja oferirà fins a sis tallers diferents de sensibilització i primers auxilis.

En concret, es repeteixen alguns dels tallers del curs passat, mentre que se n’introdueix de nous. Entre les accions de sensibilització que es mantindran i que van gaudir d’una gran acollida el curs passat, hi ha el joc The Real Pursuit que pretén sensibilitzar sobre el fenomen migratori, posant l’espectador en la pell d’una família refugiada. També en aquest àmbit i per primera vegada, s’ofereix als centres educatius l’activitat ‘Quan tanco els ulls, recordo’. Aquesta nova eina està pensada per sensibilitzar sobre les migracions forçoses i, més concretament, en el seu impacte en les dones i infants, dos dels col·lectius més vulnerables en el trànsit obligat de persones.

En un altre àmbit, CR manté l’oferta del taller de bullying i gènere, però aquesta vegada per separat. Així, es vol donar més entitat a cadascun d’aquests àmbits en la seva coneixença i sensibilització entre els més joves. Durant aquest curs, també es donarà l’oportunitat als més petits i joves d’apropar-se al món del voluntariat i la Creu Roja a través del taller Foment de valors i acció voluntària. Finalment, el catàleg de serveis de CR també inclou tallers de primers auxilis que permetran aprendre com s’ha d’actuar davant situacions de perill.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies