93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell recull material escolar per valor de 1.335 euros

Creu Roja Sabadell ha recollit material escolar per valor de 1.335 euros en el marc de la campanya ‘Vuelta al cole solidaria’, impulsada per la mateixa Creu Roja i la Fundación Solidaridad Carrefour. En l’onzena edició de la iniciativa, els clients del Carrefour de Barberà del Vallès van poder entregar material escolar per a la campanya. Ara, es classificarà i entregarà a les famílies de seguiment de Creu Roja Sabadell.

Entre el material recollit el 6 i 7 de setembre, hi ha llapis, bolígrafs, gomes d’esborrar, maquinetes de fer punta, quaderns o motxilles, entre d’altres. Voluntariat de Creu Roja va ser l’encarregat d’informar a la clientela sobre la campanya, així com recollir el material en qüestió. Al marge de l’aportació ciutadana, la Fundación Solidaridad  Carrefour ha fet una aportació de motxilles, quaderns i llibretes, entre altre material.

Segons les dades recollides a l’Informe sobre la Vulnerabilitat Social 2018 en el qual es recull la situació de les persones ateses a través dels diferents programes i projectes de Creu Roja, es fa palès que entre les persones usuàries de l’entitat segueix persistint una situació de gran precarietat i risc de pobresa i exclusió (segons l’indicador AROPE), el que equival a un índex al voltant de tres vegades superior al de la població general. Un considerable percentatge d’aquestes persones, a més, es troben en situació de mancances materials greus. Més del 64% de les persones que s’atenen i que tenen ingressos inferiors a 426€ són dones i tenen una edat mitjana propera als 44 anys. El 88% tenen fills.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies