93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja recollirà material escolar al Carrefour per a la tornada a l’escola dels més menuts

Tornada de vacances i això és sinònim de la tradicional campanya ‘Vuelta al cole solidaria’. Es tracta de l’onzena edició d’aquesta activitat organitzada per Cruz Roja Española i la Fundación Solidaridad Carrefour. Així, es pretén incentivar als clients de tots els centres comercials Carrefour, perquè donin material escolar a la Creu Roja. Un material que es destinarà als infants de seguiment de l’entitat. Creu Roja serà al Carrefour de Barberà aquest divendres 6 i dissabte 7 de setembre de 10h a 21:30h, ininterrompudament.

Els clients que acudeixin al Carrefour se’ls sol·licitarà que donin material com ara llapis, bolígrafs, gomes d’esborrar, maquinetes de fer punta, regles, quaderns o motxilles, entre d’altres. Voluntariat de Creu Roja serà l’encarregat d’informar de la campanya a l’entrada del recinte. Al marge de les donacions de particulars, la Fundación Solidaridad Carrefour manté la seva aportació des de 2011 per valor de 121.000 € en material escolar.

Segons les dades recollides a l’Informe sobre la Vulnerabilitat Social 2018 en el qual es recull la situació de les persones ateses a través dels diferents programes i projectes de Creu Roja, es fa palès que entre les persones usuàries de l’entitat segueix persistint una situació de gran precarietat i risc de pobresa i exclusió (segons l’indicador AROPE), el que equival a un índex al voltant de tres vegades superior al de la població general. Un considerable percentatge d’aquestes persones, a més, es troben en situació de mancances materials greus. Més del 64% de les persones que s’atenen i que tenen ingressos inferiors a 426€ són dones i tenen una edat mitjana propera als 44 anys. El 88% tenen fills.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies