93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell fa entrega a les biblioteques municipals d’una vintena d’exemplars del còmic ‘Quan tanco els ulls, recordo’

Creu Roja Sabadell ha fet entrega d’una vintena d’exemplars del còmic-documental Quan tanco els ulls, recordo’ a la xarxa de biblioteques municipal. Tot plegat, per tal que el públic d’aquests equipaments pugui gaudir de la història plasmada per la il·lustradora Cristina Bueno. El recurs pretén sensibilitzar sobre el fenomen migratori global i la seva incidència, especialment entre les dones i els infants.

‘Quan tanco els ulls, recordo’ pretén mostrar, a través de la història de la Zarah i els seus tres fills com a protagonistes, les necessitats humanitàries, els drets i les situacions de vulnerabilitat específiques en les que es troben les dones i nenes al llarg de les rutes migratòries, sobretot vinculades amb el dret a la salut, els drets sexuals i reproductius, el dret a l’educació i el dret a la pau i a una vida lliure de violències. Mitjançant la combinació de relat escrit i il·lustració, la proposta té la capacitat de commoure al lector d’una manera extraordinària. L’autora del còmic és la il·lustradora Cristina Bueno i ha estat editat juntament amb Norma Editorial, gràcies a la col·laboració de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Coneix la història de la Zarah, la Mariam, la Rana i el Salim
Es pot accedir a la versió digital de la publicació en tres idiomes (català, castellà i anglès) i a informació complementària, com la proposta pedagògica que recull iniciatives de treball en tres àmbits d’actuació diferenciats: l’àmbit de l’educació formal, l’educació no formal i el públic adult en general a: http://comicdocumental.obreelsulls.org/

Us convidem a compartir les vostres impressions i sensacions després de la lectura utilitzant el hastag #QuanTancoElsUllsRecordo.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies