93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Els projectes d’estiu d’infància de Creu Roja Sabadell visiten la Granja escola Can Pidelaserra de Castellbisbal

Els infants dels projectes d’estiu de Creu Roja Sabadell han visitat aquest dijous la Granja escola Pidelaserra de Castellbisbal, al Vallès Occidental. Una seixantena de nens i nenes van poder gaudir d’un entorn natural i barrejar-se amb els animals de la granja de l’equipament limítrof amb Rubí.

Durant el matí que va durar l’activitat, els infants van poder donar de menjar i relacionar-se amb diferents animals com vaques, cabres, conills o gallines, entre d’altres. Tot plegat, sota la supervisió de les tècniques d’infància de la casa, el voluntariat que els va acompanyar i l’equip professional de l’equipament. D’altra banda, una de les activitats que va tenir més èxit i que va fer gaudir d’allò més als infants, va ser una volta en carro de cavall pel recinte. Una gimcana i una activitat d’investigació van completar una jornada que també va comptar amb un esmorzar i dinar.

Els projectes estivals d’infància de Creu Roja encaren la darrera setmana d’activitat abans de començar les vacances d’estiu.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies