93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

En marxa el dispositiu de Creu Roja Sabadell per les altes temperatures

Creu Roja Sabadell ha posat en marxa un dispositiu en resposta a les altes temperatures d’aquests dies. Així, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell i la Policia Municipal, es pretén donar resposta a l’onada de calor que afecta la ciutat i que viurà el seu moment més àlgid aquest divendres.

Les actuacions a Creu Roja han començat aquest dijous amb trucades de seguiment a gairebé una vuitantena de persones en situació de vulnerabilitat. Es tracta, en bona part dels casos, de persones grans, o que viuen al carrer o en infrahabitatges. Les trucades realitzades per tècnics de la casa han permès saber com es trobaven aquestes persones i si necessitaven algun tipus de suport. A més, han rebut consells per afrontar les altes temperatures com no sortir durant les hores de més sol, hidratar-se constantment o fer servir gorra i ulleres en cas de sortir al carrer.

Les actuacions, que continuaran aquest divendres, es complementen amb la sortida de la Unitat d’Emergència Social (UES). El voluntariat visita els casos detectats com a més vulnerables per oferir-los suport. Entre d’altres, se’ls ofereix aigua i fruita, a més de cobrir altres necessitats que es puguin detectar. Si és el cas, aquestes persones també es podren dutxar a Creu Roja Sabadell i se’ls ofereix roba neta.

Campanya “Jo em protegeixo”
Les actuacions que realitza Creu Roja en el marc de la campanya de calor també inclouen el seguiment de persones beneficiàries dels serveis de la institució, especialment gent gran. Tot plegat, en el marc de la campanya informativa davant casos d’onades de calor “Jo em protegeixo”. Aquestes accions s’emmarquen en l’àmbit de Salut de Creu Roja.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies