93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Els projectes d’infància de Creu Roja Sabadell tanquen el curs escolar amb una festa final amb les famílies

Els infants dels projectes de Creu Roja Sabadell han tancat aquesta setmana el curs escolar amb una festa final de comiat. Tot plegat, a partir de diferents activitats celebrades aquest dijous a la tarda en les quals hi han participat els infants dels projectes Inclusió de Nenes i Nens Divermon i Promoció de l’Èxit Escolar, tant de Sabadell com de Badia.

En les activitats hi han participat, al marge dels infants del projecte, les seves famílies. Entre d’altres, s’ha projecte un vídeo amb diferents moments del curs, i s’ha realitzat globoflèxia i pinta cares. De la mateixa manera, els infants i les famílies, així com l’equip tècnic i el voluntariat, han pogut gaudir d’un pica-pica especial.

Activitats d’estiu
Ara, un cop superat el curs escolar, arriba el torn de les activitats de vacances escolars. Tot plegat, emmarcat en el Divermon Estiu que inclourà activitats lúdiques, moltes d’elles, a l’aire lliure com ara gimcanes, sortides, piscines, etc. Per la seva part, el projecte de Badia celebrarà per tercer any consecutiu un casal d’estiu. L’escola La Sardana serà el centre de referència del casal. Un total de 60 infants participaran en el projecte de Badia amb edats compreses entre els tres i els dotze anys. Per la seva part, el Divermon Estiu comptarà amb una trentena de nens i nenes d’entre sis i dotze anys.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies