93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell rep el distintiu de garantia de qualitat ambiental de la Generalitat

Creu Roja Sabadell ha rebut el distintiu de garantia de qualitat ambiental de la Generalitat de Catalunya. Tot plegat, després que la institució hagi aplicat canvis significatius en l’àmbit de la sostenibilitat en línia amb els principis i estratègies marcades a nivell nacional per l’entitat humanitària.

Entre les accions realitzades a la seu de Creu Roja Sabadell i que han permès l‘obtenció d’aquest certificat de garantia ambiental, hi ha la disposició de nous contenidors repartits per tota la seu de l’oficina de Marquès de Comillas 99, dedicats al reciclatge i degudament senyalitzats. De la mateixa manera, l’entitat local també ha decidit fer una aposta clara per a la racionalització de l’ús de l’aigua amb accions encaminades a reduir l’ús d’aigua. Tot, amb la incorporació de dispositius en les cisternes dels lavabos o en les aixetes per a la reducció del consum. La reducció de l’electricitat és un altre dels aspectes a tenir en compte. Més del 90% de les lluminàries de Creu Roja Sabadell són de classe energètica A o superiors. A més, es garanteix l’aprofitament de la llum natural en els espais de l’assemblea. També els equips informàtics disposen d’ecoetiquetes d’eficiència energètica.

Una altra de les línies a seguir en matèria de sostenibilitat passa per a la realització d’una compra sostenible. Així, Creu Roja Sabadell està fent una aposta per a la disminució de productes contaminants, s’utilitzen productes fungibles amb etiqueta ecològica, així com de llarga durada. A tot això, s’evita la compra de productes que tinguin susbtàncies perilloses pel medi ambient, i es valora la contractació de proveïdors amb certificats ambientals.

El distintiu de garantia de qualitat ambiental de la Generalitat pretén fomentar les activitats de serveis que van més enllà dels requisits derivats del compliment de la normativa vigent i que, per tant, produeixen una menor afecció en el medi ambient. En la gestió de les seves oficines, Creu Roja incorpora criteris ambientals, ja que la institució considera que tothom qui hi treballa ho ha de fer sota els criteris de qualitat i protecció de l’entorn.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies