93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Centenars de persones participen en l’acte central del Dia Mundial de la Creu Roja celebrat al centre de Sabadell

Centenars de sabadellencs, així com persones vingudes d’altres poblacions del Vallès Occidental, han participat en les diferents activitats organitzades en el marc de l’acte central del Dia Mundial de la Creu Roja. L’esdeveniment ha tingut lloc aquest dissabte 25 de maig de 10h a 13:30h a la plaça Doctor Robert i al Racó del Campanar, al centre de Sabadell.

Entre les activitats dutes a terme, ha destacat una gimcana infantil composada per set proves diferents, cadascuna vinculada a un dels set principis de Creu Roja. Els infants que hi han participat han obtingut, un cop realitzades totes les proves, diferents obsequis com una xapa, gentilesa d’Aigües Sabadell. Una de les activitats que més èxit ha despertat entre el públic ha estat la xocolatada servida a primera hora de la jornada, gentilesa de l’Hotel Urpí. Pares, mares i els seus fills i filles n’han pogut gaudir, acompanyada de melindros i galetes. Després de la xocolatada, i ja de cara al migdia, els assistents han pogut tastar un vermut, gràcies a la compra d’una butlleta del Sorteig de l’Or. En aquest cas, la col·laboració de l’Esclat i Espinaler han fet possible la proposta solidària.

L’acte d’aquest dissabte també ha comptat amb altres recursos com una exposició dels 150 anys del Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna, un joc per sensibilitzar sobre el fenomen migratori o tallers de primers auxilis. Tot plegat, amb els inflables de l’empresa sabadellenca La Greska i la dinamització d’un grup d’animació.

El final de l’acte ha compta amb un fi de festa en el qual s’han sortejat productes del Centre d’Esports Sabadell, així com jocs d’Educa. Una tirada de confeti ha completat una jornada rodona que no ha pogut esgarrar ni l’amenaça constant de pluja. La Fundació Fluidra, Quiropràctica Específica i Imprima també han posat el seu granet de sorra perquè la jornada hagi estat possible. Tot plegat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies