93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell convida la ciutadania a un gran acte el 25 de maig a la plaça Doctor Robert

Creu Roja Sabadell ha programat un gran acte central per celebrar el Dia Mundial de la Creu Roja que es commemora cada 8 de maigL‘esdeveniment tindrà lloc a la plaça Doctor Robert i el Racó del Campanar el pròxim dissabte 25 de maig de 10h a 13:30h, i és obert al conjunt de la ciutadania 

Entre les activitats programades destaquen durant tot el matí un circuit de jocs infantils, un recurs de sensibilització sobre les persones refugiades, una exposiciótallers de primers auxilisgloboflèxia i pinta cares, així com diferents jocs inflables pels més petits. A més, a primera hora de la jornada se servirà xocolata i cap al migdia els assistents podran gaudir d’un vermut solidari. Tot plegatacabarà amb un final de festa molt especial amb sorteig de material esportiu del Centre d’Esports Sabadell. A mésels menuts que participin a la gimcana infantil prevista, i que anirà lligada als set principis institucionals de Creu Roja, s’enduran una bossa amb obsequis a casa.  

Agraïment als patrocinadors i col·laboradors 
Creu Roja Sabadell vol agrair especialment el suport desinteressat del conjunt d’empreses que han decidit donar suport a l’acte del pròxim 25 de maig. Es tracta del Centre d’Esports Sabadell, Aigües de Sabadell, La Fundació Fluidra, Quiropráctica Específical’Esclat, Imprima i EspinalerAixíl’entitat també vol agrair el suport de l’Ajuntament de Sabadell.  

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies