93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell commemora amb un ampli programa d’actes el Dia Mundial de la Creu Roja

Creu Roja Sabadell ha programat un ampli programa d’activitats per a commemorar el Dia Mundial de la Creu Roja que se celebra el 8 de maig. D’aquesta manera, l’assemblea local se suma a una celebració cada cop més estesa al territori i que involucrarà a diferents col·lectius, especialment el d’infància, així com el voluntariat.

La relació d’actes per commemorar el 8 de maig començarà aquest mateix dimecres dia 8 amb una festa dels projectes d’infància que tindrà lloc a Badia del Vallès. Un acte en el qual hi participaran els infants dels projectes INN i Èxit Escolar, tant de Sabadell com de Badia, així com de la resta dels projectes d’infància de la població badienca i les seves famílies. Tot plegat, començarà a les 17h als voltants de l’Ajuntament de Badia i comptarà amb un espectacle d’animació infantil. D’altra banda, l’Hotel Campanile de Barberà del Vallès hi col·laborarà amb una xocolatada.

Els actes pel de 8 de maig seguiran l’endemà amb un acte institucional amb el voluntariat de Creu Roja Sabadell a la mateixa seu de la institució. L’activitat, oberta a tots els voluntaris i voluntàries, arrencarà a les 19h i comptarà, com ja és tradició, amb un pica-pica. Tot plegat, com a mostra d’agraïment al que és considerat com l’autèntic motor de la institució.

L’acte central del 8 de maig arribarà el pròxim 25 de maig. Tindrà lloc a la plaça Doctor Robert i al Racó del Campanar i consistirà en una festa dirigida, especialment, a la infància i oberta al públic en general. Per aquell dia, s’ha programat diferents activitats com un circuit d’activitats infantils relacionat amb els set principis de Creu Roja; tallers de primers auxilis; inflables; globoflèxia i pinta cares; xocolatada; un vermut solidari; i un espectacle infantil com a final de festa amb sorteig de material esportiu. Les activitats començaran a les 10 del matí i s’allargaran fins al migdia.

Rècord guiness
Els actes de commemoració del 8 de maig també comptaran amb una cita molt especial. Es tracta del Rècord guiness de ball de bachata organitzat per Rotary i Salseros.es, i els fons del qual aniran a parar als projectes d’infància de Creu Roja Sabadell. De fet, l’entitat humanitària també participarà en l’acte aportant-hi un servei preventiu, així com presència institucional. El Rècord guiness de bachata tindrà lloc a partir de les 10h al carrer Pi i Margall, a l’Eix Macià.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies