93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Tres floristeries de Sabadell oferiran butlletes del Sorteig de l’Or pel Dia de la mare

Tres floristeries de Sabadell han volgut sumar-se a la campanya del Sorteig de l’Or de Creu Roja i vendran butlletes pel Dia de la Mare, aquest diumenge 5 de maig. Es tracta de Garciflors floristes, al Passeig Gaudí; Flors i Violes by Glòria Molina, al carrer Palanca; i Gift Art Flower House, al carrer Latorre. Tots tres establiments oferiran a la seva clientela unes targetes especials per a l’ocasió que inclouran una butlleta del Sorteig de l’Or. Tot plegat, amb un disseny sobre el Dia de la Mare i amb el preu habitual de la butlleta de 5 euros.

«Jo he tingut la millor de les sorts amb tu, mare”, és un dels missatges inclosos en les targetes elaborades per Creu Roja pel Dia de la Mare. Totes les butlletes que es venguin aquest dia s’inclouran en les vendes totals del Sorteig de l’Or de l’assemblea de Creu Roja Sabadell que serviran per finançar els projectes que porta a terme la institució local amb presència a Sabadell, Badia del Vallès, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès.

Fins a tres milions d’euros
El Sorteig de l’Or de Creu Roja està autoritzat pel Ministeri d’Hisenda i se celebra des de fa quaranta anys. Distribueix fins a 100.000 números i reparteix premis per valor de 7.147.350 euros. El primer premi reparteix fins a tres milions d’euros, el segon un milió i el tercer 500.000 euros. En aquesta edició, una desena de personalitats han cedit la seva imatge en favor de la campanya. Entre aquests noms, destaca Rafa Nadal, Mireia Belmonte o Carlos Sobera.

La celebració del Sorteig de l’Or tindrà lloc a Palma de Mallorca el pròxim 18 de juliol.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies