93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell dona suport a una dotzena de persones amb mobilitat reduïda perquè puguin votar

Una dotzena de persones amb mobilitat reduïda han pogut votar aquest diumenge en el marc de les eleccions generals, gràcies al suport de Creu Roja Sabadell. L’entitat humanitària, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, ha preparat un dispositiu que s’ha allargat durant tota la jornada electoral amb l’objectiu d’acompanyar persones que no es podien desplaçar pel seu propi preu als col·legis electorals.

En el dispositiu hi han participat sis persones voluntàries, a més d’un professional de Creu Roja Sabadell. Tot plegat, amb el suport de dos vehicles de la institució. Entre d’altres, s’ha prestat servei a diferents usuaris del Complex Alexandre, un equipament de ciutat dedicat a la gent gran. També s’han fet desplaçaments a domicilis particulars de la ciutat, després que aquestes persones sol·licitessin el servei a través del telèfon posat a disposició de la ciutadania.

El dispositiu efectuat durant la jornada electoral d’aquest diumenge, es repetirà a les eleccions municipals i europees del pròxim 26 de maig.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies