93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Rècord Guiness de ball de Bachata en favor dels projectes d’infància de Creu Roja Sabadell

Sabadell viurà el pròxim 19 de maig un esdeveniment molt especial. Salseros.es i el Rotary Club de Sabadell s’han marcat com a objectiu assolir el rècord Guiness de parelles ballant Bachata. Tot plegat, en un esdeveniment que tindrà lloc a l’Eix Macià i que pretén superar les 370 parelles de ballarins. Els diners recaptats aniran a parar als projectes d’infància de Creu Roja Sabadell.

El rècord Guinness de ball de Bachata ja es va assolir a Catalunya l’any 2015, concretament, a Arenys de Mar. L’any següent, però, Grècia va prendre el rècord a aquesta població del Maresme. Ara, s’intentarà superar la xifra des de l’Eix Macià de Sabadell.

Coreografia a l’abast de tothom
Salseros.es ha preparat una coreografia senzilla per a tots els públics que es pot descarregar del web de l’esdeveniment. Els participants que vulguin formar part de l’objectiu s’han d’inscriure i pagar els drets d’inscripció. L’entrada inclou una samarreta per a l’ocasió. A més, també hi ha l’opció de col·laborar en l’acte sense participar en el ball. De moment, ja s’han inscrit més d’una vintena d’escoles de ball de Sabadell i de la resta de Catalunya que formaran part de l’acte solidari.

Col·laboració de Creu Roja Sabadell
L’esdeveniment del 19 de maig que començarà a les 10 del matí compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i de Creu Roja Sabadell. L’entitat humanitària hi participarà aportant-hi voluntariat, presència a l’acte i hi farà la cobertura sanitària. De fet, els beneficis aniran en favor dels projectes d’infància que desenvolupa l’entitat a Sabadell i a Badia del Vallès.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies