93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell recull gairebé cinc tones d’aliments per garantir esmorzars i berenars a la infància que atén

Creu Roja Sabadell ha recollit 4.948 quilos de menjar en el marc de la campanya “Desayunos y meriendas con con corazón”, impulsa per Creu Roja i les empreses d’Auchan Holding, i que es va celebrar el divendres i dissabte 5 i 6 d’abril. Ara, i un cop feta la recollida, s’hauran de fer els lots que posteriorment s’entregaran als infants beneficiaris dels projectes que desenvolupa Creu Roja Sabadell.

Entre els productes recollits, hi ha llet, oli d’oliva, batuts, sucs, xocolata, cereals o formatge en porcions. La recollida es va fer a l’Alcampo de Sant Quirze del Vallès i al Simply de Barberà del Vallès. En total, hi van participar 26 voluntaris i voluntàries de Creu Roja Sabadell que van formar part dels punts de recollida instal·lats en les grans superfícies. Al marge dels aliments recollits, Alcampo va efectuar una donació de 2.472 quilos de productes, equivalent a 2.551 euros.

La campanya “Desayunos y meriendas” va sorgir davant les preocupants xifres de la situació de la infància. L’any 2013, les empreses d’Auchan Holding a Espanya van decidir unir esforços per actuar en pro de la millora de la seva qualitat de vida i van crear la campanya de recollida d’aliments “2.000.000 de Desayunos y Meriendas #ConCorazón”, en col·laboració amb la Creu Roja. L’objectiu de la campanya és respondre a una veritable necessitat: recollir aliments de berenars i esmorzars perquè Creu Roja els lliuri als fills i filles de famílies en situació de necessitat en els municipis on es desenvolupa la campanya.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies