93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell es bolca amb el 8 de març amb un programa d’activitats al voltant dels drets i la igualtat

Creu Roja Sabadell ha programat un seguit d’actes i tallers per commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. Les activitats s’allargaran durant tota la setmana i inclouen un taller d’autodefensa, una ponència sobre apoderament femení, una píndola en el marc de les sessions de suport emocional que fa l’assemblea o un estand de sensibilització. Tot plegat, impulsat per l’equip de professionals de Creu Roja, així com voluntariat de Creu Roja Joventut. Les diferents accions programades comptaran amb la participació principalment de dones usuàries dels projectes de l’entitat.

Una de les activitats més destacades del programa és el taller de defensa personal al qual està previst que hi participin una quinzena d’usuàries que han patit, d’alguna manera o altra, violència de gènere. D’altra banda, les persones usuàries del projecte alimentari Merc@punt -impulsat per Creu Roja i l’Ajuntament de Sabadell- participaran en un taller de suport emocional i apoderament de la dona i la igualtat dels drets. L’activitat es farà a les instal·lacions de Creu Roja Sabadell.

El programa d’actes pretén trencar qualsevol tipus d’estigma i barrera en la igualtat de gènere. Per això es preveu la celebració d’una xerrada a càrrec de l’activista Sara Amghar el pròxim 6 de març a les 10h sobre l’apoderament femení i el feminisme ètnic. La xerrada, sota el títol “Trencant estigmes”, tindrà lloc a l’oficina de Creu Roja Sabadell.

Els projecte d’infància també celebraran el seu particular 8 de març. Tot plegat, a través del treball sobre dones influents en tots els àmbits, sovint relegades històricament en un segon pla . D’altra banda, i amb l’ajut de les professional de Creu Roja i voluntariat de Creu Roja Joventut, s’analitzarà l’impacte del sexisme a les diferents plataformes televisives, així com en el món de la música.

 Paradeta informativa
Finalment, el pròxim dissabte 9 de març Creu Roja Joventut instal·larà un estand de sensibilització a la Rambla cantonada amb el carrer Sant Antoni Maria Claret. Tot plegat, en horari de 17h a 19h i sota el lema “Dones en poder, dones apoderades”. Des de Creu Roja Joventut es treballa per evitar les desigualtats per raó de gènere, així com promoure l’educació per a la igualtat en valors.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies