93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Els projectes d’infància de Creu Roja Sabadell celebren el carnaval amb diferents activitats

El Carnaval ha arribat aquesta setmana a Creu Roja Sabadell. Els nois i noies dels projectes d’infància han celebrat la festivitat amb diferents activitats aquest dijous i divendres. Ho han fet de manera conjunta, és a dir, els infants dels projectes d’Èxit Escolar – a qui es dona suport escolar- i el Divermon –el centre de tarda de Creu Roja-.

Les activitats de Carnaval van començar aquest dijous amb una festa conjunta entre els infants més petits de tots dos projectes. L’ambient hawaià va impregnar una tarda en la qual els nois i noies van disfressar-se a partir de materials reciclats. A més, van fer un berenar saludable basat en la creativitat i la traca final va comptar amb música i ball. D’altra banda, els infants més grans van celebrar el Carnaval amb diferents jocs, ball i un berenar creatiu.

El Carnaval també s’ha celebrat amb força als projectes d’infància de Badia del Vallès. Durant tota la setmana, els infants del Diverbadia i d’Èxit escolar han creat les seves pròpies disfresses. Els nois i noies han sortit al carrer disfressats i han fet una rua per la ciutat. També han celebrat una petita festa amb berenar, música i un photocall.

També la gent gran

Els projectes de gent gran no han estat una excepció i també han celebrat el Carnaval. Tot plegat, amb disfresses, música i ball, entre d’altres.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies