93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja i Endesa ofereixen un taller d’estalvi energètic a Badia del Vallès

Les famílies a les quals Creu Roja fa seguiment a Badia del Vallès, han participat en un taller sobre estalvi energètic i bons hàbits en el consum. La xerrada, impartida per voluntariat d’Endesa –amb qui Cruz Roja Española va signar un acord-, agafa especial rellevància en l’època actual en la qual el consum es dispara a les llars pel fred.

En el marc del taller, el voluntariat dinamitzador de la sessió ha pogut incidir en els detalls de la factura energètica, les característiques del bo social i els hàbits de consum responsable. Entre altres coses, les famílies presents a la sessió han pogut conèixer de primera mà les diferències entre alguns conceptes com la potència i l’energia consumida, com desgranar la factura de l’electricitat que ens arriba a casa, o les diferents tarifes regulades al mercat. La sessió també ha servit per informar sobre què és l’anomenat ‘Bo social’ i qui se’n pot beneficiar, aspectes sovint desconeguts per a moltes famílies que compleixen els requisits per a beneficiar-se’n.

Les persones assistents al taller d’estalvi energètic han rebut un kit d’eficiència energètica. El lot compta amb eines per estalviar aigua, bombetes de baix consum, temporitzadors o aïllants per les finestres, entre altres elements.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies