93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Una quinzena de botigues del centre de Sabadell donen 50 quilos de roba a Creu Roja pels projectes de sensellarisme

Sabadell Comerç Centre se suma a la recollida de roba d’hivern de Creu Roja Sabadell

Una quinzena d’establiments adherits a Sabadell Comerç Centre han participat en la crida de recollida de roba d’hivern que Creu Roja Sabadell ha fet a través de les xarxes socials i el seu portal web. En total, els comerços han aportat una cinquantena de quilos de peces de roba de tota mena; des de pantalons, a jerseis, passant per jaquetes o anoracs.

La recollida es va efectuar durant tota la setmana passada entre la clientela en els diferents espais habilitats per les mateixes botigues. L’entrega de la roba a Creu Roja s’ha fet aquest dimarts. Ara, un cop classificada, s’utilitzarà pels projectes de sensellarisme que desenvolupa Creu Roja Sabadell. I és que les baixes temperatures de l’hivern obliguen a intensificar les atencions amb aquestes persones, així com el subministrament de roba d’abric.

El president de Creu Roja Sabadell, Josep Masip, ha volgut agrair la predisposició de Sabadell Comerç Centre i els establiments adherits en la recollida de roba efectuada per la institució humanitària: “Volem donar les gràcies a Sabadell Comerç Centre, així com les botigues que s’han sumat a la campanya i als clients que hi han aportat alguna peça de roba. Tot granet de sorra ajuda a assolir l’objectiu final i per a Creu Roja aquest tipus de col·laboracions són indispensables”. Masip ha fet extensiu l’agraïment a la resta de la ciutadania que al llarg dels darrers dies ha aportat roba a l’oficina de Creu Roja Sabadell.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies