93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell agraeix la solidaritat de la ciutadania

Creu Roja vol fer una agraïment a la ciutadania arran de les mostres de solidaritat rebudes en forma de donació de roba. Tot plegat, després que l’entitat fes una crida a través de les xarxes socials el 7 de gener passat.

L’organització humanitària ha recollit més de mig miler de peces de roba d’hivern pels seus projectes de sensellarisme, per la qual cosa ja no en necessita més. Creu Roja demanava, sobretot, roba d’home com ara jaquetes, anoracs, jerseis gruixuts i pantalons. I és que el perfil de la majoria d’usuaris que atén en el marc d’aquests projectes són homes.

Creu Roja està donant la roba recollida al col·lectiu que viu al carrer o en infrahabitatges. Ho fa en el marc dels projectes de sensellarisme que porta a terme l’entitat i que s’intensifiquen davant la davallada de les temperatures de l’hivern.

Recollida en una quinzena d’establiments
La crida de roba que ha fet Creu Roja Sabadell es tancarà en una quinzena d’establiments associats a Sabadell Comerç Centre que faran recollida de roba d’hivern fins el dissabte 19 de gener. Creu Roja vol agrair la col·laboració d’aquestes botigues que han decidit sumar-se a la iniciativa impulsada per Sabadell Comerç Centre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies