93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell reparteix joguines a 1.583 infants durant el Nadal

Creu Roja Sabadell ha tancat la campanya de joguines del Nadal repartint joguines a 1.583 infants de Sabadell, Sant Quirze i Barberà del Vallès. D’aquesta manera, l’entitat humanitària assoleix xifres molt similars a les de l’any passat quan 1.568 infants van rebre joguets de la Creu Roja.

La major part de beneficiaris són de Sabadell (1.310 infants), seguit de Barberà del Vallès -180- i Sant Quirze -93-. Totes les famílies beneficiàries han rebut un lot composat per tres joguines que han pogut donar als seus fills i filles. Les entregues s’han fet a les poblacions en qüestió durant les darreres setmanes de desembre i principis de gener. Al marge dels professionals de Creu Roja Sabadell, un equip d’una seixantena de persones voluntàries ha estat clau pel correcte desenvolupament de la campanya.

Col·laboracions
La compra i entrega de joguines del projecte ‘La joguina educativa’ sota la batuta de Creu Roja Joventut ha estat possible gràcies a la col·laboració d’ajuntaments, entitats i empreses, a més de particulars. Els consistoris de Sabadell, Sant Quirze i Barberà han estat en contacte directe amb la Creu Roja a l’hora de derivar els beneficiaris del projecte. A més, han efectuat subvencions per a la compra de joguines.

D’altra banda, el teixit empresarial i associatiu ha tornat a ser clau en la recollida de joguines. Un total de 44 empreses han col·laborat en la iniciativa aportant-hi dotacions econòmiques o bé recollint joguines, gràcies a l’organització de tota mena d’activitats repartides pel territori. A tot això cal sumar-hi les aportacions de 93 particulars.

Aigües de Sabadell i Obra Social la Caixa
Creu Roja Sabadell vol agrair un any més la col·laboració de la Companyia Aigües de Sabadell que ha cedit un local a Creu Roja per a la campanya de joguines. L’espai en qüestió ha permès centralitzar les gestió i les entregues previstes. D’altra banda, l’entitat vol fer un agraïment a l’Obra Social “la Caixa” per la seva important contribució econòmica a la campanya.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies