93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell reforça el seu espai de cerca de feina de cara al 2019

El servei del Club de feina de Creu Roja Sabadell ha tancat el 2018 amb aproximadament un centenar d’usuaris registrats. Aquest espai de recerca de feina de l’oficina local ha fet un total de 254 intervencions al llarg dels darrers dotze mesos, gràcies a la tasca desenvolupada per un grup de sis voluntaris i voluntàries i una professional de Creu Roja. El projecte arrencarà novament el mes de gener del 2019 amb la voluntat de créixer en nombre d’usuaris.

El Club de feina és un espai de recerca de feina obert a la ciutadania i que funciona els dilluns, dimarts i dimecres en horari de 10h a 13h. El servei ofereix atenció personalitzada; informació, acompanyament i assessorament; recerca activa de feina a través de portals d’ocupació; càpsules formatives relacionades amb la recerca de feina; i tallers d’iniciació a la informàtica. Tots aquests serveis no tenen cap tipus de cost pels usuaris.

El Club de feina ja té a punt els tallers que desenvoluparà al llarg del 2019. Des de com fer un currículum, a com fer una carta de presentació o com tenir èxit en una entrevista laboral. Tot plegat, amb la voluntat de la institució de seguir apostant de manera clara per la capacitació de les persones i el seu ple accés al mercat laboral.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies