93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell repartirà joguines a més de 1.800 infants aquest Nadal

Creu Roja Sabadell preveu repartir joguines a un total de 1.847 infants aquest Nadal. D’aquesta manera, l’assemblea local se situa com una de les oficines de Creu Roja de tota Catalunya que més joguets reparteix durant l’època nadalenca. La campanya “La joguina educativa”, que s’allarga durant tot l’any, està impulsada per Creu Roja Joventut sota el lema “Els seus drets en joc”.

Creu Roja Sabadell porta a terme la campanya a Sabadell, Sant Quirze i Barberà, amb el suport dels ajuntaments i a través de les derivacions dels serveis socials dels mateixos municipis. La majoria de beneficiaris són infants de Sabadell -un total de 1574-, mentre que a Sant Quirze i Barberà la xifra és inferior -93 i 180, respectivament-. La campanya també és possible gràcies a les desenes de col·laboracions d’entitats i empreses, així com les aportacions de la ciutadania a nivell particular.

La campanya de joguines de Creu Roja Joventut compta amb una seixantena de voluntaris i voluntàries que realitzen diferents tasques com són la recollida de joguines, la seva classificació, la preparació de lots i l’entrega dels mateixos. El president de Creu Roja Sabadell, Josep Masip, ha destacat aquest dijous en roda de premsa “la tasca indispensable que fa el voluntariat en la campanya, així com el suport d’ajuntaments, entitats i empreses. Tampoc em vull deixar la gran feina que fa l’equip tècnic per tirar endavant una campanya d’una gran magnitud”. D’altra banda, ha fet una crida a la recollida de joguines per a infants a partir de vuit anys: “Es necessiten més joguines per aquesta edat. Normalment costa més fer-ne recollida”. Per la seva part, el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, ha fet una crida a la ciutadania perquè participi en la campanya de joguines. D’altra banda, ha destacat la millora en els criteris de derivació dels infants: “Vull destacar que hi ha infants amb discapacitat intel·lectual que també entren a la campanya encara que tinguin més de 14 anys. Hem millorat molt en veure on hi ha les necessitats reals de l’entrega”.

Els criteris de la campanya
La campanya de joguines pretén sensibilitzar la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància. Per aquest motiu, demana joguines exclusivament noves, no bèl·liques i no sexistes. La intenció és recollir més de 5.500 joguines per cobrir les necessitats previstes dels infants que es mouen en una forquilla d’entre els 0 i els 14 anys.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies