93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell celebra l’acte de reconeixement anual a persones sòcies, voluntàries i empreses

Creu Roja Sabadell ha celebrat aquest dimecres l’acte anual de reconeixement a persones sòcies, voluntàries i empreses. Tot plegat, en una trobada a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, al carrer d’En Font. L’acte ha comptat amb l’habitual entrega de reconeixements a les persones sòcies i voluntàries d’especial antiguitat, a més de les empreses que durant l’últim any han col·laborat més intensament amb Creu Roja.

La gala, presentada pel periodista Marc Pijuan,  ha comptat amb la presència de la diputada al Congrés, Lourdes Cuiró; el diputat al Parlament, Pol Gibert; l’alcaldessa de Badia, Eva Menor; el regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernàndez; la regidora de l’Ajuntament de Sabadell, Sílvia Renom; i la Síndica de Greuges de Sabadell, Eva Abellan. L’alcaldessa de Badia, així com Gabriel Fernàndez, han participat en l’entrega de diplomes i medalles a les persones i empreses reconegudes juntament amb el president provincial de Creu Roja, Josep Quitet, i el president de Creu Roja Sabadell, Josep Masip. Destaquen les persones sòcies d’especial antiguitat, així com el voluntariat de 10 anys. A més, s’ha reconegut de manera especial els voluntaris i les voluntàries dels projectes relacionats amb el sensellarisme.

La recta final de l’acte ha comptat amb l’actuació musical de la cantant resident a Sabadell, Nubla, que ha presentat els nous temes del seu darrer disc Multiplexpo. A més, es va sortejar una escapada rural de l’agència de viatges Promoviatges. La trobada va acabar amb una foto final de família i un petit refrigeri.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies