93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Nou projecte a Badia del Vallès per a garantir l’alimentació de joves de secundària

Creu Roja Sabadell ha posat en marxa un nou projecte vinculat a l’alimentació per a joves a Badia del Vallès, un dels territoris de l’àmbit de l’assemblea local. Es tracta del projecte “Rai-ESO Dinem junts” i que es basa en oferir un dinar saludable als estudiants de l’IES Badia i l’INS  Federica Montseny de la localitat vallesana. Tot plegat, en una experiència molt similar a la que Creu Roja Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, desenvolupa des de finals de l’any passat a l’Institut Junqueres de Sabadell, al nord de la ciutat. La Fundación Probitas finança el nou projecte.

Tot i que l’eix vertebrador de la nova proposta és l’alimentació, també pretén ser un espai on els joves puguin fer els deures o on es desenvolupin diferents tallers d’apoderament. Els i les estudiants beneficiàries tenen entre 12 i 16 anys i són derivats a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Badia del Vallès. L’activitat de menjador es fa a l’INS Federica Montseny i ha començat aquest dilluns 22 d’octubre. Es desenvoluparà tots els dies lectius fins a finals de curs i compta amb un personal basat en una educadora i una integradora social amb el suport del voluntariat.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies