93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Una quarantena d’infants es beneficien de la recollida de material escolar de Creu Roja Sabadell i Carrefour

Una quarantena d’infants i les seves famílies s’han beneficiat de la campanya de recollida i entrega de material escolar que Creu Roja celebra juntament amb Carrefour a principis del curs escolar. La iniciativa, sota el nom “Vuelta al cole Solidaria”, té l’objectiu de reduir el fort impacte econòmic que suposa la compra de material escolar per a milers de famílies en situació de vulnerabilitat social. Tot plegat, en una campanya que Creu Roja i Carrefour desenvolupen a nivell estatal i que se centra en les famílies a les quals l’entitat humanitària fa un seguiment a partir d’un pla de treball.

La recollida de material escolar va tenir lloc al centre comercial Carrefour situat al Baricentro de Barberà del Vallès, durant el primer cap de setmana de setembre. En total, es van recollir 1.293,73 euros de tota mena de material com llibretes, bolígrafs, agendes o carpetes, per a les assembles de Sabadell i Cerdanyola-Montcada-Ripollet. Al marge de les donacions de particulars, la Fundación Solidaria Carrefour va fer una donació de material que incloïa, bàsicament, motxilles i llibretes.

En total, Creu Roja Sabadell ha repartit 41 lots de material escolar que contenien diferent material pel dia a dia de l’activitat escolar. L’entrega dels lots s’ha realitzat durant l’última setmana de setembre i la primera d’octubre. Un total de set voluntaris de Creu Roja Sabadell han col·laborat en el desenvolupament de la iniciativa. A més, un grup de treballadors de l’empresa PerkinElmer, en el marc del dia d’acció voluntària de l’empresa batejat com a Impact Day, han realitzat tasques de classificació i preparació del material escolar.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies