93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell porta al Mescla’t un espectacle familiar de titelles per sensibilitzar sobre la crisi dels refugiats

Creu Roja Sabadell serà present un any més al Mescla’t de Sabadell. L’entitat humanitària local hi portarà l’espectacle de titelles «Tant se val d’on venim», de la mà de la Fundació del Futbol Club Barcelona i amb la col·laboració del departament de Cooperació internacional, Drets Humans i Dret Internacional Humanitari de Creu Roja Catalunya. L’activitat es farà a les 17:15h a la plaça Doctor Robert.

El projecte, adreçat a nens d’entre 4 i 8 anys i les seves famílies, pretén transmetre valors de convivència i humanitaris, també presents a l’esport, com el respecte, el compromís, l’esforç, el treball en equip, la humilitat o la solidaritat, entre d’altres. L’activitat forma part d’un conveni de col·laboració entre Creu Roja i la Fundació del Futbol Club Barcelona signat el setembre del 2017, i també preveu activitats paral·leles pensades pels més petits.

Al marge de la proposta titellaire, Creu Roja és una de les entitats que serà present al Mescla’t 2018 a través de les carpes que s’instal·laran al Passeig. L’organització comptarà amb material de sensibilització i difusió de les activitats que porta a terme, així com activitats pels més petits. Consulta’n el programa.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies