93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Tret de sortida al nou curs dels projectes d’infància de Creu Roja Sabadell

Coincidint amb el nou curs escolar, Creu Roja Sabadell ha engegat aquesta setmana les activitats emmarcades en els seus projectes d’infància. El projecte d’Inclusió de Nens i Nenes en risc d’exclusió social “Divermon”, i la seva versió a Badia del Vallès, van arrencar aquest dilluns 17 de setembre amb els mateixos objectius que altres altres anys: l’acompanyament socioeducatiu a infants de sis a catorze anys, garantint-los berenars saludables i facilitant el desenvolupament social en el seu entorn més proper. Els infants són derivats pels Serveis Socials dels ajuntament de Sabadell i Badia i se situen en un entorn familiar marcat per la vulnerabilitat.

En total, l’INN “Divermon” compta amb 25 nens i nenes, així com la versió badienca, el Diverbadia. El projecte es divideix en dos grups, un de primer a quart de primària, i l’altre de cinquè fins a segon d’ESO. L’INN es porta a terme dos dies a la setmana de 17h a 18:45h, al marge de l’activitat de piscina que té llocs els dissabtes al migdia. Tot plegat, compta amb el suport de tres tècniques professionals, a més d’un grup de voluntaris i voluntàries. El curs s’allargarà fins el mes de juny i preveu un programa de sortides lúdiques.

Al marge del “Divermon” i el “Diverbadia”, Creu Roja també posarà en marxa en els propers dies el projecte de Promoció de l’Èxit Escolar. Aquesta activitat, que es porta a terme a Sabadell i a Badia, busca l’increment de l’èxit escolar a través d’activitats d’acompanyament educatiu. Es preveu que en formin part una quarantena de nois o noies que també rebran un berenar saludable.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies