93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Més atenció als sense llar i un servei especial per l’onada de calor, l’agost de Creu Roja Sabadell

Creu Roja Sabadell ha intensificat alguns dels seus serveis durant el mes d’agost. Lluny de disminuir-ne l’activitat, l’equip de guàrdia de l’entitat ha ampliat el servei de ‘dutxes socials’ que dóna cobertura al col·lectiu sense llar, i ha realitzat una intervenció especial com a conseqüència de la intensa onada de calor que ha afectat Sabadell, així com al conjunt de Catalunya.

El projecte de ‘dutxes socials’, que Creu Roja Sabadell ofereix habitualment cada dijous, s’ha ampliat durant l’agost també als dilluns. En total, s’han fet 164 intervencions amb una mitjana d’una vintena d’atencions durant els dies de servei. La majoria d’atesos han estat homes a qui s’ha garantit higiene, roba nota i menjar.

D’altra banda, la intensa onada de calor que va afectar Sabadell va portar a la Creu Roja ha efectuar un servei especial durant els dies 3, 4 i 5 d’agost, d’acord amb l’Ajuntament de Sabadell. L’anomenada Unitat d’Emergència Social (UES) va sortir al carrer per protegir al col·lectiu sense llar de les altes temperatures. Així, es van atendre una desena de persones a qui es va oferir aigua, menjar i diferents consells per suportar les elevades temperatures. Precisament, una de les persones ateses va ser traslladada a les instal·lacions de Creu Roja Sabadell després de mostrar símptomes d’un cop de calor. L’home es va poder dutxar, canviar de roba i hidratar-se.

Urgències alimentàries
Creu Roja Sabadell ha estat l’encarregada, un any més, de repartir les urgències alimentàries de la ciutat durant el mes d’agost. En total, s’han atès poc més d’una cinquantena de famílies, la gran majoria vinculades als Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell. També s’ha ofert ajuda a un nombre minoritari de famílies en situació de sol·licitud d’asil.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies