93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell intensifica les intervencions amb els sense llar per l’onada de calor

Creu Roja Sabadell intensificarà aquests dies les seves intervencions amb el col·lectiu sense llar, d’acord amb l’Ajuntament de Sabadell. Tot plegat, davant l’alerta per l’onada de calor que afecta la ciutat. L’entitat ha preparat un dispositiu d’urgència format pel voluntariat i que s’allargarà fins aquest pròxim diumenge.

Aquest divendres, Creu Roja visitarà les persones sense llar identificades per la mateixa entitat i Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell. El col·lectiu que viu al carrer o en infrahabitatges serà informat sobre consells per combatre les altes temperatures, i se’ls subministrarà aigua i menjar. A més, i en els casos que es consideri necessari, seran traslladats a les instal·lacions de Creu Roja Sabadell perquè es puguin dutxar. D’altra banda, dissabte i diumenge la Unitat d’Emergència Social (UES) realitzarà sortides en horari de 16:30h a 19h per realitzar, de la mateixa manera, una tasca preventiva i de suport.

Crida ciutadana
Creu Roja Sabadell ha fet una crida mitjançant les seves xarxes socials per tal que els ciutadans aportin ventiladors d’endoll i que estiguin en condicions per a la gent que no en té. Els aparells es poden portar de dilluns a divendres en horari de 9h a 14h a la seu de Creu Roja Sabadell, al carrer Marquès de Comillas, 99, de Sabadell. L’estoc de ventiladors que s’obtingui servirà per atendre els casos que hagin estat valorats prèviament per la institució.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies