93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Diversió, educació en valors i medi ambient; elements vertebradors dels projectes d’estiu de Creu Roja Sabadell

Creu Roja Sabadell ha posat punt i final als projectes d’infància de l’època estival. En total, gairebé una norantena d’infants d’entre els tres i els catorze  anys han participat a l’INN Divermón Estiu i al Casal de Badia del Vallès, en un programa d’activitats que s’ha allargat del 25 de juny fins al 27 de juliol. Ara, les activitats d’infància es reprendran el setembre.

Les instal·lacions de Creu Roja Sabadell han estat el centre neuràlgic de l’INN Divermón Estiu, un punt i seguit de l’INN Divermón que es realitza durant el curs escolar i que està adreçat a nens i nenes de la població derivats pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell. De fet, molts d’ells són assidus al projecte que es desenvolupa al llarg del curs escolar.

Durant el mes que ha durat el Divermon Estiu, els infants han fet diferents activitats de caire lúdic com sortides a la piscina –gràcies a un acord amb el Club Natació Sabadell-, relacionades amb el medi ambient o al Parc d’Atraccions del Tibidabo. L’eix vertebrador ha estat l’educació en valors i la cohesió de grup. A més, el programa incloïa un esmorzar diari basat en hàbits saludables. El Divermón Estiu ha estat possible gràcies a la feina de dues tècniques professionals i el suport del voluntariat de Creu Roja Joventut.

Casal d’estiu a Badia del Vallès
D’altra banda, i per segon any consecutiu, Creu Roja Sabadell ha organitzat un casal d’estiu a Badia del Vallès amb seu al CEIP La Jota i de la mà dels serveis socials del municipi. De la mateixa manera que el Divermón Estiu, les activitats s’han centrat en l’àmbit de l’oci i incloïen esmorzar i dinar, ajudant així a la conciliació de les famílies. Gairebé una desena de tècniques professionals han permès la celebració de les activitats. Un cop finalitzats els projectes estiuencs, les activitats d’infància tornaran el setembre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies