93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

L’Escola d’Educadors i Educadores en el lleure de Creu Roja Sabadell ofereix una nova formació de monitor/a de menjador escolar

L’Escola d’Educadors i Educadores en el lleure de Creu Roja Sabadell ja té a punt el segon curs des que l’òrgan es va posar en marxa el mes de juny passat. Després de la primera formació de premonitors en el qual van participar un total de 22 joves, l’escola ha preparat un nou curs, en aquest cas, de monitor/a de menjador. La formació es farà entre el 26 de setembre i el 4 d’octubre.

El nou curs, que es farà a les instal·lacions de Creu Roja Sabadell, té la intenció de dotar l’alumnat de recursos per desenvolupar la tasca de monitor/a de menjador escolar. Entre el contingut formatiu, destaca l’àmbit de la pedagogia en el lleure, la psicologia evolutiva, els recursos disponibles durant els temps d’esbarjo, la manipulació d’aliments o els primers auxilis. El curs té un preu de 125 euros, 100 euros pel voluntariat i els socis i sòcies de Creu Roja. D’altra banda, i ja de cara als mesos d’octubre i novembre, hi ha programada una nova formació de monitor/a de lleure infantil i juvenil.

 Èxit de la primera formació
El claustre de l’Escola d’Educadors i Educadores en el lleure ha valorat molt positivament la celebració del primer curs de premonitors/es infantil i juvenil. En aquest sentit, considera que els objectius s’han complert, tant per l’alumnat com per l’equip docent. Un cop finalitzi el curs de monitor/a de menjador escolar hi ha programada una tercera formació de monitor/a de lleure infantil i juvenil. Tindrà lloc durant els mesos d’octubre i novembre.

L’escola d’Educadors i Educadores de Creu Roja Joventut és una escola d’educació en el lleure reconeguda per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya des de l’any 1987. L’Escola és l’òrgan de Creu Roja Joventut encarregat de la formació de l’associació i de vetllar per la qualitat de la intervenció educativa. L’acció formativa s’adreça al voluntariat de Creu Roja, al personal tècnic de la institució i a la societat en general.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies