93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja porta per primera vegada a Sabadell el projecte ‘Tant se val d’on venim’ de la mà de la Fundació del Futbol Club Barcelona

Creu Roja portarà aquest pròxim cap de setmana, i per primera vegada a Sabadell, el projecte “Tant se val d’on venim”. L’activitat forma part d’un conveni de col·laboració entre Creu Roja i la Fundació del Futbol Club Barcelona signat el setembre passat, i es podrà veure per partida doble durant la Festa Major del barri de l’Eixample de Sabadell.

El projecte “Tant se val d’on venim”, dirigit a infants d’entre 4 i 8 anys i les seves famílies, consisteix en el desenvolupament de tallers d’educació en valors de convivència i humanitaris presents també a l’esport, com ara: el respecte, el compromís, l’esforç, el treball en equip, la humilitat i la solidaritat, entre d’altres.

Aquests tallers tenen com a element central una representació artística en la qual s’aborda l’actual crisi de persones refugiades, utilitzant els titelles per explicar històries i transmetre valors de manera senzilla i propera als infants.

Tanmateix, l’espectacle de titelles va acompanyat d’altres activitats complementàries de reflexió i sensibilització que potencien la transmissió i interiorització d’aquests valors. La proposta es podrà veure per partida doble aquest dissabte 21 de juliol (12:30h i 18:30h) a la plaça del Mestre Planas.

Més actes de sensibilització
Al marge del projecte Tant se val d’on venim”, Creu Roja oferirà altres propostes de sensibilització relacionades amb el fenomen dels refugiats. Així, estrenarà a Sabadell alguns dels darrers projectes que ha posat en marxa el departament de Cooperació Internacional, Drets Humans i Dret Internacional Humanitari de Creu Roja Catalunya. Entre ells, hi ha un còmic documental de no-ficció sota el títol “Quan tanco els ulls recordo” que pretén ser una eina per a fer incidència i sensibilitzar sobre les causes i conseqüències dels desplaçaments forçats en les dones i els infants. Els protagonistes són la Zarah i els seus tres fills, la Mariam, la Rana i el Salim, que emprenen un llarg i perillós viatge ple d’incerteses i d’esperances que els portarà d’Alep (Síria) a Catalunya.

La presència de Creu Roja al barri de l’Eixample es vehicularà a través d’una carpa instal·lada al carrer el pròxim divendres i dissabte en el marc de la festa major del barri. Creu Roja convida als veïns de la zona i a tots els sabadellencs a apropar-s’hi per tal que coneguin l’activitat que fa la institució al territori.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies