93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Gairebé una norantena d’infants participen als projectes d’estiu de Creu Roja Sabadell

Creu Roja Sabadell ja té en marxa els seus projectes d’estiu en l’àmbit de la infància. Es tracta de la continuació de les iniciatives que es porten a terme durant el curs escolar i que són una pota angular de la cartera de projectes que desenvolupa la institució. Les activitats d’estiu van arrencar el 25 de juny i s’allargaran fins el pròxim 27 de juliol.

Pel que fa a Sabadell, l’INN Divermón Estiu és un punt i seguit de l’INN Divermón que es realitza durant el curs escolar i que està adreçat a nens i nenes de la població derivats pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell. De fet, molts d’ells ja participen en les accions que es fan durant l’any i, al llarg del mes que dura el projecte estiuenc, faran diferents activitats com ara tallers a l’aire lliure, sortides a la piscina o gimcanes, entre d’altres, a més d’esmorzar cada dia. El projecte busca afavorir la igualtat d’oportunitats en situacions de vulnerabilitat socioeconòmica, facilitant l’educació en el temps de lleure durant el període estival. Un total de 25 infants formen part de L’INN Divermón Estiu en una forquilla d’edat que va dels sis als catorze anys.

Casal de Badia del Vallès
D’altra banda, els projectes d’infància també tenen continuïtat a Badia del Vallès on se celebra, i per segon any consecutiu, un casal d’estiu. En total hi participen una seixantena de nens i nenes i té com a seu de referència el CEIP La Jota. Els infants, d’entre els tres i els dotze anys, són derivats pels serveis socials de l’Ajuntament de Badia i, part d’ells, ja han passat per l’INN de Badia, l’anomenat Diverbadia. Els infants fan diferents activitats i sortides, a més de rebre el dinar cada dia.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies