93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Una festa conjunta dels projectes d’infància de Creu Roja Sabadell tanca el curs escolar

Els projectes d’infància de Creu Roja Sabadell han tancat aquesta setmana el curs 2017-2018. Tot plegat, amb una festa conjunta a les instal·lacions de l’assemblea local i que ha comptat amb la participació dels infants dels projectes d’Inclusió de Nens i Nenes en risc d’exclusió social “Divermon” i Promoció de l’Èxit escolar, les seves famílies, tècniques professionals i voluntariat. De la mateixa manera, els projectes d’infància de Badia del Vallès també han tancat la seva activitat, en aquest cas, en una jornada a l’Edfici El Molí del municipi badienc.

La festa de cloenda d’aquest dijous, a la qual hi ha participat una trentena de nois i noies, ha començat amb una gimcana. Una proposta que ha girat al voltant del Dia Mundial de Medi Ambient que es commemora cada 5 de juny. D’altra banda, els infants han rebut una orla acreditativa que simbolitzava el final del curs, a més d’un llibre pensat pels mesos d’estiu. Un berenar en família ha permès tancar les activitats. Ara, als més petits els esperen unes dies de colònies a Girona.

La jornada d’aquest dijous tanca un curs en què Creu Roja ha tornat a apostar clarament pels projectes d’infància com un dels seus pals de paller. Aquests programes busquen l’increment de l’èxit escolar, l’acompanyament socioeducatiu, la promoció de la salut i la intervenció amb les famílies i l’entorn. Els infants que en formen part són derivats pels Serveis Socials dels ajuntament de Sabadell i Badia, per projectes propis de Creu Roja Sabadell i l’Escola Gaudí. Un total 42 nens i nenes han passat aquest curs pels projectes de Sabadell, mentre que gairebé una trentena ho han fet pels de Badia.

L’activitat infantil tindrà continuïtat amb els projectes d’estiu de Creu Roja Sabadell, un casal d’estiu a Badia i el conegut com a “Divermon estiu”. Les activitats començaran el pròxim 25 juny i s’allargaran fins el 27 de juliol.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies