93 726 55 55 | Segueix-nos:
Horari d’oficina: de dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 19h i divendres de 9h a 13h

Sortida ‘Vida associativa’ a Tarragona

Excursió pel voluntariat per conèixer la Tarragona Romana. Tot plegat, amb l’ajut d’un guia que ens durà durant dues hores pels indrets més rellevants d’aquesta part de la nostra història. Per dinar anirem a la platja i podrem gaudir d’un bany

Dia: 16/06/18

Hora de trobada: 7’45h

Punt de trobada: Creu Roja Sabadell

Viatge: Autocar

Hora aproximada d’arribada: 19h

Places: 25

 

.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies