93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Un grup d’usuaris dels projectes de gent gran de Creu Roja visita el Parc de Bombers de Sabadell

Una vintena d’usuaris del servei ‘Ajuda a domicili complementària’ de la gent gran de Creu Roja Sabadell han visitat aquest matí el Parc de Bombers de Sabadell, situat a la carretera de Barcelona, al barri de Gràcia. Els avis i àvies, acompanyats per tècnics i voluntariat de la casa, han pogut visitar les instal·lacions de la mà del sergent del cos d’emergències local, Joaquim Moya.

El grup de Creu Roja Sabadell ha pogut conèixer de primera mà el funcionament del cos en els casos en què actua d’emergència. Així, el sergent ha explicat el protocol d’actuació que segueixen els Bombers, el material que utilitzen, així com les característiques dels vehicles que conformen el parc mòbil. Els Bombers també han ofert consells pràctics per evitar incendis a la llar.

El servei d’’Ajuda a domicili complementària’ implica multitud d’activitats destinades a la integració dels usuaris i usuàries en el seu entorn habitual, combatent així l’aïllament social, fomentant el benestar bio-psico-social de les persones usuàries, evitant internaments innecessaris. Aquest servei compta amb la prestació d’ajudes tècniques o productes de suport que potenciïn l’autonomia de la gent gran en els seus respectius domicilis, prèvia valoració individualitza de cada cas. Fomentarà l’envelliment actiu i saludable, evitant així situacions futures de dependència.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies