93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

El projecte d’infància de Creu Roja a Badia engega un seguit de tallers amb l’objectiu d’enfortir el vincle entre infants i progenitors

El projecte d’Inclusió de Nens i Nenes en risc d’exclusió social que Creu Roja Sabadell porta a terme a Badia ha posat en marxa un seguit de tallers en el marc del Dia de la Família que es commemora el 15 de maig. Es tracta d’una activitat que té com a objectiu enfortir el vincle entre els infants del projecte i els seus progenitors. La iniciativa va arrencar el mes de maig i té lloc un dia a la setmana.

La intenció és oferir un espai en el qual els pares, mares o germans dels infants realitzen un taller dirigit als nens i nenes. Tot plegat, en una activitat de grup que permet als infants integrar-se en el seu entorn més proper i que se sentin partícips del projecte INN Badia. Entre les accions que ja s’han dut a terme destaca un taller de cuina o l’elaboració de colònia amb lavanda i romaní.

El projecte Diverbadia fa un acompanyament a la població infantil d’entre 6 a 14 anys en situació de dificultat social, que presenta problemes d’inclusió en el seu entorn i en la societat. Els infants són derivats pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Badia. El projecte també es porta a terme a Sabadell sota el nom Divermon.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies