93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell serà escola d’educadors i educadores en el lleure

Creu Roja Sabadell serà escola d’educadors i educadores. D’aquesta manera, l’assemblea local passa a formar part dels territoris que ofereixen aquesta oferta formativa basada en el lleure, sota el paraigua de Creu Roja Joventut. Això permetrà oferir formacions en el sector de la infància i joventut a partir d’una perspectiva transformadora de la realitat, i especialment en l’àmbit del lleure.

L’escola d’Educadors i Educadores de Creu Roja Joventut és una escola d’educació en el lleure reconeguda per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya des de l’any 1987. L’Escola és l’òrgan de Creu Roja Joventut encarregat de la formació de l’associació i de vetllar per la qualitat de la intervenció educativa. L’acció formativa s’adreça al voluntariat de Creu Roja, al personal tècnic de la institució i a la societat en general.

La nova escola oferirà cursos com ara el de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil; el de directors/es en el mateix àmbit; el de monitors/es de menjador; el de transport escolar; o el de participació infantil, entre d’altres. L’oferta formativa també inclou àmbits com el medi ambient, participació o salut, raons de ser de Creu Roja Joventut. Per fer possible el nou projecte d’Escola d’Educadors i Educadores, Creu Roja Sabadell ha creat un claustre format per professionals de l’àmbit de la docència que seran les persones encarregades d’oferir les formacions que s’estableixin. La nova aposta formativa de Creu Roja Sabadell ha de permetre reforçar la presència al territori d’aquest àmbit, ja que les més pròximes es troben a Cerdanyola i a Granollers. A més, es pot convertir en un aparador d’oportunitats per a les persones sense feina ateses en el marc dels projectes de Creu Roja Sabadell.

Primer curs de premonitors
En el marc del nou projecte de l’Escola d’Educadors i Educadores, Creu Roja Sabadell ofereix una primera formació de premonitors de lleure. Es tracta d’una formació dirigida a aquells joves ja vinculats amb alguna entitat de lleure o pel voluntariat menor d’edat. De fet, va dirigida a joves d’entre catorze i disset anys i tindrà lloc del 19 al 22 de juny de 15:30h a 20:30h a l’assemblea de Creu Roja Sabadell. Les persones interessades es poden inscriure al correu lydia.garcia@creuroja.org.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies