93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Un nou espai pels més petits i joves de Creu Roja Sabadell

Creu Roja Sabadell ha inaugurat aquest dimecres una nova sala destinada als projectes d’infància i joventut de la institució. El nou espai, que manté el nom del projecte d’infància Divermon i que es troba al primer pis, ha de permetre desenvolupar tota mena d’activitats en una sala polivalent i completament equipada. La inauguració ha comptat amb la presència dels infants del projecte i els seus pares, que han pogut gaudir d’un berenar. Els han acompanyat el president de Creu Roja Sabadell, Josep Masip, i la referent de Creu Roja Joventut, Carlota Egea.

La nova sala, d’uns 70 m2, compta amb un suport per a manipular aliments, una paret que es pot fer servir com a pissarra, així com la resta d’elements amb què ja comptava la sala anterior. El  nou espai també centralitzarà les diferents activitats que es fan a l’estiu, un cop finalitzat el curs escolar. “El compromís que tenim amb les persones que atenem també passa per oferir-los espais on se sentin còmodes. Aquesta nova sala ens permetrà desenvolupar els projectes d’infància i joventut amb més garanties i bones condicions”, ha apuntat Josep Masip.

El projecte Divermon es basa en un acompanyament socioeducatiu als infants d’entre 6 a 14 anys, berenars i intervenció amb famílies, facilitant el desenvolupament social en el seu entorn més proper. L’activitat es porta a terme durant el curs escolar, de dilluns a dijous, dos cops a la setmana. El projecte també es fa a Badia del Vallès sota el nom Diverbadia.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies