93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell tanca un hivern de rècord pel que fa a l’atenció a les persones que viuen al carrer

Creu Roja Sabadell ha tancat l’hivern 2017-2018 amb unes xifres que multipliquen les atencions als sense llar –persones que viuen al carrer o en infrahabitatges-. Segons les dades recopilades per la institució, al llarg d’aquest darrer hivern s’han atès seixanta persones. La majoria d’elles han rebut diferents atencions, tant pel que fa al vehicle que surt al carrer per atendre el col·lectiu, així com per l’alberg provisional que s’instal·la a la seu de Creu Roja.

Les dades desgranades apunten que Creu Roja Sabadell ha mobilitzat un total de 22 vegades la Unitat d’Emergència Social (UES). El vehicle, que presta atenció directa a peu de carrer, ha permès subministrar 49 mantes, 218 racions de sopar calent i 285 begudes calentes. D’altra banda, l’activació dels plans d’emergència per part de la Generalitat per les baixes temperatures ha comportat l’obertura de l’alberg provisional durant dotze nits, a més de l’ús del Centre d’Emergències Municipal, sempre en coordinació amb el departament d’acció social de l’Ajuntament de Sabadell. Tot aquest treball ha estat possible gràcies a la tasca del voluntariat, sumat a la feina de l’equip tècnic de Creu Roja. Fins a 34 voluntaris i voluntàries han participat en el circuit i ho han fet sota condicions de pluja, neu o temperatures sota zero.

Les xifres d’aquest hivern constaten un ascens destacable de les atencions respecte l’hivern passat quan es van atendre 27 usuaris diferents, es va obrir tres vegades l’alberg i la UES va fer un total de set sortides.

Col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell
Les atencions que Creu Roja Sabadell presta durant l’època d’hivern amb el col·lectiu sense llar es fan en coordinació amb l’Ajuntament de Sabadell, a més d’altres entitats quer formen part de la taula de sensellarisme. L’articulació de l’anomenada Operació Fred preveu un constant treball entre totes les parts per atendre, segons l’evolució de les temperatures, el col·lectiu sense llar.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies