93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Un total de tretze dones participen en el projecte d’alfabetització de Creu Roja Sabadell

Un total de tretze persones participen actualment en el projecte ‘Alfabetització d’adults’ que porta a terme Creu Roja Sabadell. La majoria d’usuaris d’aquests tallers són dones migrades que presenten grans dificultats a l’hora d’expressar-se i escriure, tant en castellà com en català. El projecte va arrencar el 2016 i té una durada d’un curs escolar.

‘Alfabetització d’adults’ pretén realitzar un abordatge integral de la persona atesa. En aquest sentit, la docència que s’ofereix gira al voltant de situacions quotidianes. Per exemple, es treballa com visitar el metge, realitzar la comprar o complimentar documents oficials. Un altre dels objectius passa per afavorir la seva integració a la societat, així com augmentar les seves competències a l’hora d’accedir als cursos de formació que es realitzen a Creu Roja o a altres entitats. De fet, aquest ha de ser un element clau perquè aquestes persones acabin trobant feina en un futur. Les classes es realitzen a la seu de Creu Roja Sabadell els dimarts i dijous de 10h a 12h i són impartides pel voluntariat expert en l’àmbit de la docència. La gran majoria de participants són dones de diferents nacionalitats, principalment africanes i marroquines, que són qui compleixen millor el perfil sol·licitat.

El projecte ‘Alfabetització d’adults’ va sorgir arran de la detecció d’usuaris i usuàries que presentaven moltes dificultats per poder expressar-se i escriure, i està finançat per la mateixa Creu Roja Sabadell.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies