93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja participarà en la segona edició del Fòrum de Salut de Sabadell

Creu Roja Sabadell participarà de manera activa en el Fòrum Salut de Sabadell del 2018 que tindrà lloc els pròxims 6 i 7 d’abril a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell i al Mercat Central. La segona edició d’aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell i el Consell Municipal de Salut, tindrà com a tema central l’alimentació saludable i té la voluntat de promoure el diàleg i la reflexió a la ciutat sobre diferents qüestions relacionades amb aquest àmbit.

Adreçat al conjunt de la ciutadania, el fòrum comptarà amb persones expertes que aproparan al públic qüestions fonamentals relacionades amb la forma en què ens alimentem. Així mateix, s’hi oferiran propostes familiars que reforcen l’esdeveniment com a punt de trobada i de sensibilització ciutadana. Els visitants podran trobar un espai d’informació i sensibilització, però també un espai on debatre i reflexionar a l’entorn de l’alimentació.

Creu Roja participarà en el certamen, entre d’altres, amb un taller sobre alimentació per a infants que es farà a la Plaça del Mercat el pròxim 7 d’abril d’11h a 12h del matí. Constarà d’una foodtruck que ensenyarà hàbits saludables als més petits. Cal recordar que Creu Roja forma part del comitè organitzador del certamen que es va presentar en roda de premsa el 6 de març a l’Ajuntament de Sabadell.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies