93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

L’aturada de Setmana Santa, una bona oportunitat per a la conciliació familiar

L’aturada de Setmana Santa és una bona oportunitat per conciliar la vida familiar i realitzar activitats que sovint l’estrès i la monotonia diària impedeixen fer. Així doncs, la planificació familiar i les ganes de fer coses en família poden ser elements claus que apropin a progenitors i infants durant aquests dies.

Des dels projectes d’infància de Creu Roja Sabadell es recomana aprofitar el temps lliure de Setmana Santa per involucrar els fills i filles en tasques pròpies de casa, com parar taula, recollir l’habitació o ajudar a la cuina, que els permetin assumir responsabilitats claus per avançar cap a l’edat adulta. Al marge de la pròpia llar, els dies festius també són una bona oportunitat per planificar sortides a la natura i així aportar hàbits saludables al nucli familiar, realitzar jocs cooperatius -com recomana la campanya La Joguina Educativa de Creu Roja- o veure pel·lícules en família, entre d’altres. De la mateixa manera, es poden reforçar les mancances escolars en aspectes com la lectura, escriptura o cal·ligrafia.

En definitiva, una correcte planificació pot ajudar a convertir els dies festius de Setmana Santa en una bona oportunitat per a la conciliació familiar i el treball d’hàbits i rutines, així com activitats amb els infants.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies