93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Gestionar de manera eficient la compra i conèixer bé els aliments, als tallers del Merc@punt

Planifiquem bé la compra abans de fer-la? Sabem combinar correctament els aliments a l’hora d’elaborar els nostres àpats? Són algunes de les preguntes que ha respost el taller de gestió de compra del Merc@punt a la qual han participat aquest dimarts una dotzena d’usuaris del projecte amb seu al Mercat dels Merinals. Una formació impartida per una nutricionista experta en la matèria.

Aquest tipus de tallers posen l’accent en la bona planificació i gestió a l’hora de realitzar la compra, en les diferents maneres de cuinar un mateix producte i en la classificació i propietats dels aliments. D’aquesta manera, es pretén donar eines als usuaris del Merc@punt perquè siguin autònoms en la presa de decisions i millorin la seva gestió del dia a dia. Les sessions impartides busquen la participació i compromís de les persones participants. De fet, la realització de tallers i accions d’apoderament cap a les famílies usuàries és una de les característiques del Merc@punt.

El projecte, que es va posar en marxa l’octubre de l’any passat de la mà de l’Ajuntament de Sabadell, és un nou concepte d’ajut a les unitats familiars que pateixen pobresa alimentària. Els usuaris poden adquirir productes en un espai normalitzat i, a més, tenen accés a producte fresc a les pròpies parades del mercat a través d’una targeta moneder. Paral·lelament, es fan accions d’acompanyament i suport a partir del treball en aspectes com la promoció de la persona i la seva capacitació, amb l’objectiu final de la reinserció al mercat laboral. L’espai del Merc@punt està gestionat per Creu Roja Sabadell.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies