93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Altres accions de sensibilització

Treball a escoles i altres

Realitzem accions de sensibilització i treball formatiu les mostres d’entitats i actes de les diferents poblacions de referència. Per exemple, som presents al Mescla’t i a la resta de fires d’entitats del territori. També formem part del Ciutat i Escola de l’Ajuntament de Sabadell a través del qual portem diferents iniciatives a tots els centres educatius de la cuitat. En definitiva, hi mostrem què és la Creu Roja i divulguem valors de pau i respecte cap els altres.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies