93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell ofereix assessorament per a la creació de nous negocis

Creu Roja Sabadell aposta un any més per a la creació de noves empreses per a persones en una situació de dificultat a l’hora de trobar crèdit o accedir a les fonts de finançament convencionals. Ho fa a través del projecte Impulsa de suport a l’autoocupació i als microcrèdits, finançat pel Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad; el Fons Social Europeu  i la Dirección general de Migraciones del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

L’Impulsa és el projecte a través del qual la Creu Roja afavoreix la posada en marxa de les iniciatives empresarials d’aquelles persones en situació de desavantatge social. Tot plegat, a través de l’orientació, l’assessorament en l’elaboració del pla d’empresa, el suport en la sol·licitud i gestió de microcrèdits, la difusió i la promoció dels negocis creats i un servei de gestió assistida i seguiment individualitzat de la persona emprenedora des del naixement de la idea fins a la consecució de la seva integració plena social i laboral.

L’any passat es van registrar un total de setanta participants a Sabadell. Es van tirar endavant tres negocis i es va aprovar un microcrèdit a un dels participants amb la intenció que posi en marxa aquest 2018 el seu nou negoci. El projecte Impulsa s’allarga durant tot l’any i els interessats poden informar-se a la seu de Creu Roja Sabadell, al telèfon 937265555 o a través del formulari de contacte del portal web.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies