93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell torna a abocar esforços en atendre la gent que dorm al carrer

Creu Roja Sabadell torna aquests dies a abocar esforços en atendre el col·lectiu sense llar. En coordinació amb l’Ajuntament de Sabadell, l’entitat humanitària centra la seva tasca en donar cobertura a les persones que hi ha detectades al carrer a través del subministrament de menjar i beguida calenta, a més d’altre material com mantes. Durant les pròximes nits es preveu obrir l’alberg provisional amb una desena de llits a disposició del col·lectiu. Aquesta darrera nit s’han atès una quinzena de persones (tretze homes i dues dones). D’aquestes, set persones han pernoctat a l’alberg provisional. Durant la sortida de la Unitat d’Emergència Social (UES) d’aquest passat dimecres, el fotoperiodista de Ràdio Sabadell, Roger Benet, va acompanyar els voluntaris en l’atenció als sense llar. Les imatges que podeu veure van ser captades per la càmera del Benet.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies