93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell torna a activar els mecanismes per atendre el col·lectiu sense llar per les baixes temperatures

Amb la davallada de les temperatures, Creu Roja Sabadell ha torna a activar els mecanismes de què disposa per atendre el col·lectiu sense llar. És el cas de la Unitat d’Emergència Social (UES) atén els sense llar a peu de carrer. El vehicle va sortir la nit de divendres 2 de febrer i va donar servei a nou usuaris a qui es va subministrar menjar i beguda calenta, a més d’altre material com mantes. Un total de quatre voluntaris van formar part de l’expedició.

El servei de la UES s’activa quan baixen considerablement les temperatures i s’apropen als zero graus. El vehicle fa un servei a partir dels usuaris que ja hi ha detectats al territori i sobre els quals es treballa en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, el servei Sabadell Sostre o entitats com Càritas.
D’altra banda, i quan s’activa el pla NEUCAT, Creu Roja obre un alberg provisional amb una desena de llits disponibles pels usuaris. Aquest recurs preveu un servei de dutxa, roba neta, sopar i esmorzar. Tot plegat, es complementa amb el projecte de ‘dutxes socials’ amb el qual Creu Roja atén cada dijous els sense llar de la ciutat.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies